Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z fasolką

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 400 g
cebula 1 szt
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 szkl
fasolka szparagowa 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z fasolką

Mięso wymieszać z jajkiem, posiekaną cebula i przyprawami. Opłukane fasolki po kilka sztuk oblepiać mięsem mielonym. Panierować w bułce tartej i smażyć na gorącym tłuszczu na rumiano z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jastinka 28.08.2013 12:02
super pomysł na danie
Babciagramolka 16.07.2013 18:26
Zgadzam sie z Pyzą - chyba lepiej obgotować wcześniej. Pomysł super.
Rafał10 16.07.2013 11:44
super pomysł :) Muszę wypróbować
gosia561 16.07.2013 02:01
ładnie to wygląda
agnieszka214 15.07.2013 20:31
fantastyczny pomysł
SmacznaPyza 15.07.2013 17:31
robiłam podobnie, ale fasolkę wcześniej obgotowałam bo inaczej będzie prawie surowa tylko po usmażeniu
Renata9 15.07.2013 16:51
pomyslowe mielone kotleciki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak