Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w orzechowej panierce nadziane marynowanymi pieczarkami i serem
Kroki postępowania
Smażymy na wolnym ogniu na rumiano.
mięso mielone | 250 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
koperek | 1/2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
olej do smażenia |
pieczarki marynowane | 40 gram |
ser żółty | 2 plasterki |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
orzechy włoskie siekane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: