Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w nowej odsłonie z serkiem topionym i sosem barbecue
Z mięsa formować zwilżoną zimną wodą ręką formować kotleciki obtaczać je w bułce tartej i smażyć na małym ogniu.
Smacznego
mięso mielone wieprzowe | 500-700 g |
cebula | 1 szt |
serek topiony | 3 trójkąty |
jajko | 2-3 szt |
sos barbecue | 2-3 łyżki |
sos chili | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól i pieprz |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: