Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
Składniki
-
mięso mielone wieprzowe
500-700 g -
cebula
1 szt -
serek topiony
3 trójkąty -
jajko
2-3 szt -
sos barbecue
2-3 łyżki -
sos chili
1 łyżeczka -
Bułka tarta klasyczna Prymat
-
sól i pieprz
dodatkowo
-
olej do smażenia
-
Bułka tarta klasyczna Prymat
do obtoczenia
Przepis i sposób przygotowania Mielone w nowej odsłonie z serkiem topionym i sosem barbecue
Z mięsa formować zwilżoną zimną wodą ręką formować kotleciki obtaczać je w bułce tartej i smażyć na małym ogniu.
Smacznego
Komentarze (4)