Przepis i sposób przygotowania na: Mielone eskalopki cielęco - rybne
Kroki postępowania
podajemy z puree i surówką z kapusty
cielęcina | 150 g |
ryba | 3 filety ok 200g |
cebula czerwona | 1 szt |
bułka | 1.2 szt |
jajko | 1 szt |
kolendra | 1/2 łyżeczki |
sól | 1/3 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki do obtoczenia |
olej do smażenia | 1.2 szkl |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: