Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
żeberka wołowe
0,5 kg -
olej rzepakowy
-
piwo ciemne
-
cebula
1 szt. -
ketchup
200 ml -
Musztarda rosyjska Prymat
1 łyżka -
Kolendra cała Prymat
-
Papryka słodka mielona Prymat
-
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
-
Imbir mielony Prymat
-
Przyprawa do wołowiny klasyczna Prymat
-
papryka czerwona
1 szt. -
pomidory pelati
1 puszka -
czosnek
2 ząbki -
kolendra
-
miód
1 łyżka -
rukola
do dekoracji
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia IV, odc. 17: Wolno pieczone żeberka wołowe w ciemnym piwie
Kroki postępowania





Komentarze (0)