Meksykańska zupa na rozgrzanie

Meksykańska zupa na rozgrzanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Meksykańska zupa na rozgrzanie

1. W garnku rozgrzej trochę oleju, dodaj cebulę posiekaną, mięso, smaż tak aby mięso doszło
2. Dodaj następnie kukurydzę, paprykę pokrojoną w kosteczkę, przecier pomidorowy i czerwoną fasolę z puszki
3. Gotuj wszystko pod przykryciem ok 20 min, dodaj przyprawy do smaku
4. Podawaj na talerzu z wcześniej startym serem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat