matiasy w winie i miodzie

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matiasy

    50 dkg
  • wino czerwone

    2 szklanki
  • miód

    1 łyżka
  • Liść laurowy suszony Prymat

  • cynamon Prymat

  • pieprz Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wymoczone śledzie pokrywam ostudzoną zalewą z wina, miodu i przypraw. Cały dzień chłodzę je w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andżelika1 13.08.2012 14:44
mniam
sznycel 11.08.2012 23:27
smaczna jest zalewa miodowo- winna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat