Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło makrelowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
masło 1/3 kostki
koncentrat pomidorowy 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Masło makrelowe

Mięso makreli oddziel od skóry i ości, włóż do rozdrabniacza razem z miękkim masłem i łyżeczką koncentratu pomidorowego. Zmiksuj. Gotowa do spożycia do 3 dni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Laila2786 08.02.2017 13:32
do świeżego pieczywka takie masełko, rewelacja
ilka01 04.02.2017 18:56
super propozycja :)
Aleksandra/Olcia 04.02.2017 18:23
zamiast masła dodaję serek śmietankowy,uwielbiam!
Stenka 04.02.2017 13:10
ciekawa propozycja pasty
Konczi 04.02.2017 12:47
super :) musi być pyszna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak