Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masło czosnkowo-ziołowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło
czosnek
sól
pieprz
tymianek
oregano
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: masło czosnkowo-ziołowe

Miękki masło wraz z czosnkiem przeciśniętym przez praskę mieszamy ze sobą bardzo dokładnie. Dodajemy sól do smaku oraz poszatkowane zioła. Wszystko miksujemy na gładką masę. odstawiamy do lodówki, aby troch zastygło. Gotowe.

Masło idealnie nadaje się do grzanek i do tostów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mega231 02.09.2012 11:05
super,ja zawsze dawałam tylko czosnek,wykorzystam przepis
gusia1000 27.08.2012 12:58
Zgadzam się z przedmówcą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak