Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 3-4 ząbki
masło naturalne 1-kostka
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowe

1.Ząbki czosnku kroimy w drobną kosteczkę lub wkładamy do wyciskarki
2.Masło należy pozostawić aż stanie się miękkie potem dodajemy czosnek i trochę do solimy .Następnie wszystko mieszamy i odstawiamy do lodówki aż stwardnieje . SMACZNEGO!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia4 07.05.2013 20:14
Dzięki za podpowiedz :-)
SmacznaPyza 23.04.2013 21:15
lepiej czosnek rozetrzeć najpierw z solą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak