Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa kefirowo-maślana I

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 25 dkg
cukier puder 15 dkg
kefir 100 ml
aromat

Przepis i sposób przygotowania na: Masa kefirowo-maślana I

Masło dokładnie utrzeć z cukrem. Stopniowo wlewać kefir, stale ucierając, aż do uzyskania puszystego kremu. Pod koniec ucierania dodać aromat.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 02.08.2011 23:39
do czego używa się tej masy?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak