Składniki:
Marynata :
mieszanka ziół do peklowania mięsa | 2 łyżki |
sos balsamiczny | 2 łyżeczki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
olej | 6 łyżek |
Mięso :
karczek | 800 gramów |
Gdy mamy ochotę na smaczny, marynowany karczek, a pogoda nie sprzyja, by urządzić grilla to właśnie takie mięso z patelni jest smaczną alternatywą ;).
mieszanka ziół do peklowania mięsa | 2 łyżki |
sos balsamiczny | 2 łyżeczki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
olej | 6 łyżek |
karczek | 800 gramów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: