MARYNATA ZIOŁOWA do ryb

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej słonecznikowy

    500 ml
  • sok z cytryny

    1
  • wino wytrawne

    2-3 łyżki
  • rozmaryn

    2 łyżki
  • szczypiorek posiekany

    2 łyżki
  • koperek

    2 łyżki
  • estragon

    2 łyżki
  • bazylia

    2 łyżki
  • natka pietruszki

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystko dokładnie mieszamy.
Nadaje się do każdego rodzaju mięsa oraz do ryb np. łososia i tuńczyka

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 12.06.2011 16:15
można by spróbować
kielcok1 19.05.2011 17:11
drób będzie zadowolony

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat