Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do wieprzowiny

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oliwa 3 łyżki
miód 2 łyżki
ketchup 2 łyżki
sok z cytryny
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do wieprzowiny

Do miseczki przelewamy oliwę z oliwek i rozrabiamy ja z miodem. Dodajemy do niej ketchup, sok z cytryny i doprawiamy sola i pieprzem. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Marynata najlepsza jest jeśli postoi chociaż godzinę w lodówce, aby wszystkie składniki się przegryzły.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak