Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

SOLANKA: 50 dag
sól 50 dag
kminek 1/2 torebki
przyprawa do zup 1/2 szklanki
cukier kryształ 10 dag
ziele angielskie
czosnek
woda 10 (źródlana)

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do mięs

Wszystkie składniki zagotować, gdy wystygnie można marynować w tym mięso przez około 48 godzin w chłodnym miejscu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak