Marynata do mięs

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • musztarda

  • Papryka ostra mielona Prymat

  • czosnek

    1 ząbek
  • rozmaryn suszony

  • pieprz

  • imbir mielony

  • kolendra

  • tymianek

  • oliwa

    400 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki marynaty połączyć i odstawić do lodówki na ok. 8 godz.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kamyk 18.07.2012 20:47
pyszne jest takie domowo zamarynowane mięso
jeta72 08.06.2012 10:17
fajna :-)
pacpaw 24.05.2012 21:07
tak zamarynowane mięso musi smakować wybronie
Mariusz10 03.12.2011 16:43
super, tez taką robię
mala2021 16.07.2011 07:32
bardzo dobra
iga2 28.03.2011 20:33
przydatny przepis
Margo1 26.03.2011 19:30
koniecznie muszę wypróbować taką marynatę
Wafelek2601 18.03.2011 08:13
ciekawy przepis
mirosława4 17.03.2011 21:36
fajny przepis
izapozdro 16.03.2011 19:01
ciekawa marynata

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat