Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marmolada z jabłek i pigwy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 1 kg
pigwa 1 kg
cukier 1/2 kg
Cynamon mielony Prymat 2 łyżeczki
woda 2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: marmolada z jabłek i pigwy

jabłka i pigwe obrać,pokroić w plasterki i włożyć do brytfanny,dodać wode,cukier,cynamon.Wysmażyć mieszając aż zgęstnieje.
Włożyć do słoików i pasteryzować ok.15-20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 28.09.2013 22:13
świetne połączenie
Ewelina38 15.05.2013 10:13
powtórzę się ale faktem jest, że domowe najsmaczniejsze :)
MagdaXXX 24.03.2013 09:36
musi być pyszne
Motorek 28.01.2013 09:59
najlepsze są takie domowe marmolady
Beata23 11.01.2013 08:51
pycha
Poison1988 28.12.2012 13:57
świetna!
Dorota37 09.11.2012 21:14
na pewno aromatyczna
Bernadeta1 08.11.2012 00:49
super taka marmolada
parysek10 06.11.2012 19:42
ale super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak