Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

malinojeżyny z galaretką i serkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka truskawkowa 1 opak
Serek philadelphia 4 łyżki
wrzątek 500 ml
cukier puder
aromat waniliowy

Przepis i sposób przygotowania na: malinojeżyny z galaretką i serkiem

Galaretkę zalałam wrzątkiem.
Owoce umyłam i podzieliłam na pół.
Galaretkę przelałam do pucharków i włożyłam jedną część owoców. Wstawiłam do lodówki by stężała.
Serek wymieszałam z cukrem pudrem i dodałam parę kropel aromatu.
Na zastygniętą galaretkę położyłam serek i przybrałam resztą owoców.
Schłodziłam przed podaniem.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 27.01.2014 14:02
Taki deserek, to pyszny deserek!
adelajda 09.09.2012 17:34
ależ smakowite !
pierniczkowo 08.09.2012 10:25
coś nieziemskiego:)
Rafał10 31.08.2012 15:20
moje smaki :)
Agnieszka91 30.08.2012 21:11
pychotka
ziutula
ziutula 30.08.2012 19:09
moje smaki w pucharku...
Konczi 30.08.2012 18:59
proste i smaczne :) ładnie podane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak