Składniki:
mak | 1/2 kg |
jabłka antonówki | 700 g |
cukier puder | 400 g |
kasza manna | 10 łyżek |
jajko | 10 szt. |
budyń waniliowy | 1 op. |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
margaryna | 250 g |
mak | 1/2 kg |
jabłka antonówki | 700 g |
cukier puder | 400 g |
kasza manna | 10 łyżek |
jajko | 10 szt. |
budyń waniliowy | 1 op. |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
margaryna | 250 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: