Przepis i sposób przygotowania na: makowiec na szybko
Kroki postępowania
Ciasto ścieramy na tarce, delkatnie potem "uklepując".
Piec przez ok 50-60 minut w tem. około 180 stopni C.
mąka | 2 szklanki |
margaryna | 125 gram |
sól | szczypta |
olej | 1 łyżka |
cukier waniliowy | 1 sztuka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
masa | |
margaryna | 5 łyżek |
mak | 80 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
bakalie | 3 łyżki |
jabłko | 4 sztuki |
miód | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: