Składniki:
wątróbki z kurczaka | 50 dag |
pieczarki | 15 dag |
cebule | 2 |
papryka czerwona | 1 |
papryka żółta | 1 |
makaron świderki | 25 dag |
sól | |
pieprz | |
masło do smażenia | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
wątróbki z kurczaka | 50 dag |
pieczarki | 15 dag |
cebule | 2 |
papryka czerwona | 1 |
papryka żółta | 1 |
makaron świderki | 25 dag |
sól | |
pieprz | |
masło do smażenia | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: