Składniki:
makaron nitki | 15 dag ( grube nitki) |
papryka czerwona | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
mięso mielone | 0,5 kg |
sól i pieprz | do smaku |
oregano | do smaku |
cebula | 1 szt |
cukier | do smaku |
przecier pomidorowy | 300 ml |
makaron nitki | 15 dag ( grube nitki) |
papryka czerwona | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
mięso mielone | 0,5 kg |
sól i pieprz | do smaku |
oregano | do smaku |
cebula | 1 szt |
cukier | do smaku |
przecier pomidorowy | 300 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: