Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z serem i boczkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 1 opakowanie
boczek 25 dag
masło 50 g
sól
pieprz
twaróg 1 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z serem i boczkiem

Makaron ugotować w osolonej wodzie. Boczek przysmażyć na patelni. Do ugotowanego i odcedzonego makaronu dodać masło, boczek i rozdrobniony twaróg. Doprawić solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszać. Podawać gorące. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 27.08.2013 19:53
Moja ulubiona wersja makaronu z serem :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak