Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z jarmużem i kalarepką
Kroki postępowania
Zahartować zimną wodą .
Dodać na patelnię do całości .
marchewka | 2-3 szt |
kalarepka młoda | 3 szt |
jarmuż | 4-5 listków |
olej kokosowy | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 1-2 szt |
makaron rurki | 200 g |
woda | 2 litry |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: