Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z boczkiem i fasolką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 300 g
boczek 200 g
fasolka szparagowa 100 g
pestki dyni 2 łyżki
majeranek 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z boczkiem i fasolką

Makaron ugotować al dente wg przepisu na opakowaniu. Boczek pokroić w paseczki i podsmażyć na patelni. Dodać fasolkę i smażyć razem aż fasolka lekko zmięknie. Dodać makaron, posiekane pestki dyni i przyprawy. Wszystko smażyć co chwilę mieszając. Podawać od razu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Olga_SK 05.04.2013 12:33
ciekawe połączenie smaków! mniam
Boska_Agatka 05.04.2013 10:40
palce lizać smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak