Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makaron ryzowy na zimno

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron ryżowy 200 g
kukurydza 1 puszka
kapusta pekińska 1/2
paluszki krabowe
ogórki konserwowe 4 sztuka
pęczek szczypiorku
sól
pieprz
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: makaron ryzowy na zimno

gotuj wode do chwili wrzenia nastpnie wyłacz i włóż do niej makaron. po 3 minutach odcedź. obierz ogórki i pokroj w kostkę.szczypiorek posiekaj, paluszki krabowe pokrój w cienkie paski. przestygniety makaron pomieszaj z pokroijonymi skldnikami. kukurydze odedz przelej zimna woda i dodaj do mkaronu. dodadj paluszki krabowe, sol, pieprz i majonez. smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak