Przepis i sposób przygotowania na: Makaron chiński z kurczakiem i grzybami shitake
Gotowy sos podawać z makaronem, można posypać sezamem. Doskonale pasuje sałata z rukoli i kiełek skropiona olejem arachidowym.
Polecam!
filet z kurczaka | 2 szt |
ocet ryżowy | 1 łyżka |
sos sojowy ciemny | 1 łyżka |
mąka kukurydziana | 2 łyżki |
olej | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
fasolka zielona | 1 garść |
orzechy nerkowca | 1 garść |
makaron chiński | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: