Przepis i sposób przygotowania na: Makaron chiński z kurczakiem i grzybami shitake
Gotowy sos podawać z makaronem, można posypać sezamem. Doskonale pasuje sałata z rukoli i kiełek skropiona olejem arachidowym.
Polecam!
filet z kurczaka |
2 szt
|
ocet ryżowy |
1 łyżka
|
sos sojowy ciemny |
1 łyżka
|
mąka kukurydziana |
2 łyżki
|
olej |
1 łyżka
|
czosnek |
1 ząbek
|
fasolka zielona |
1 garść
|
orzechy nerkowca |
1 garść
|
makaron chiński |
1 opakowanie
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: