Przepis i sposób przygotowania na: Lunch box Eli z tortillą zawijaną
Przygotowanie składników:
Tortille podpiec lekko na suchej patelni. Położyć tortille jedna na drugiej i przykryć ściereczką, żeby łatwo się zwijały.
filet z łososia |
40 dag
|
olej rzepakowy |
3 łyżki
|
Pieprz cytrynowy mielony Prymat |
6 szczypt
|
sól |
6 szczypt
|
szpinak baby |
10 dag
|
papryka czerwona |
1 sztuka
|
groszek cukrowy |
12 dag
|
tortilla |
4 szt.
|
sól |
4 szczypty
|
Pieprz czarny mielony Prymat |
4 szczypty
|
pomarańcza |
1 szt.
|
marchewka |
1 szt.
|
Tortille podpiec lekko na suchej patelni. Położyć tortille jedna na drugiej i przykryć ściereczką, żeby łatwo się zwijały.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: