Łososiowa pasta do jajek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony

    2 łyżki
  • żółtko jajek

    1 sztuka
  • majonez

    1 łyżeczka
  • chrzan

    1 łyżeczka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia drobno siekamy, dodajemy zgniecione widelcem żółtko. Dodajemy pozostałe składniki, przyprawy i dokładnie pastę ucieramy. Powstałym farszem nadziewamy połówki jajek.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bozena105 15.01.2012 18:45
as mi się wydaje że dałaś do mojego przepisu scan zdjęcia...
Agnieszka170 15.01.2012 14:29
robił*am jest mniamm

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat