Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w kapuście

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej 20 g
kapusta kiszona 500 g
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
łosoś 2 dzwonka
kasza gryczana 160 g

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w kapuście

Na rozgrzany olej wrzucamy roztrzepaną kapustę kiszoną wraz ze słodką papryką. Smażymy na małym ogniu około pół godziny aż będzie miękka. Następnie układamy na wierzchu dzwonka łososia i dusimy wszystko razem kolejne pół godziny odwracając po kwadransie rybę na drugą stronę. Podajemy z ugotowaną kaszą gryczaną. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 09.11.2012 20:54
ekstra łosoś
jozefinach 31.10.2012 12:27
Uwielbiam łososia.
Poison1988 31.10.2012 11:18
Uwielbiam takiego łososia :) W ogóle powinniśmy jeść więcej rybek :) I dlatego ten przepis jest super!
artur7 31.10.2012 07:07
smaczne
Lemon 30.10.2012 22:59
pycha
Justyna87 30.10.2012 22:51
pięknie
jasiek 30.10.2012 22:26
dobre zestawienia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak