Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w cukiniowo jabłkowej odsłonie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z łososia
natka pietruszki 1 gałązka
koperek 1 gałązka
rozmaryn 1 gałązka
pieprz
sól
cukinia 0,5 sztuki
bazylia 2 liście
jabłko 0,5 duże

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w cukiniowo jabłkowej odsłonie

Kroki postępowania

1
Fileta z łososia myjemy i oprószamy pieprzem świeżo zmielonym i solą a także przyprawą do ryb. Fileta okładamy pokrojoną w plasterki cukinią, jabłkiem a także zieleniną.
Krok 1 - Łosoś w cukiniowo jabłkowej odsłonie foto
2
Posypujemy solą i pieprzem. Folię składamy.
Krok 2 - Łosoś w cukiniowo jabłkowej odsłonie foto
3
Pieczemy w piekarniku w 180 stopniach przez około 30-35 minut. Smacznego
Krok 3 - Łosoś w cukiniowo jabłkowej odsłonie foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 16.06.2013 18:05
fajnie dietetycznie przyrządzone
alaaa 05.02.2013 21:21
bardzo apetyczne
Ada-Gaba 05.12.2012 07:22
zapowiada się pysznie
babajaga1969 02.12.2012 19:49
łosoś ciekawie połączony - lubię eksperymenty w kuchni - pyszne :))
Joanna46 02.12.2012 17:01
Nie łączyłam nigdy smaku łososia z jabłkiem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak