Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowania |
łosoś | 200 gram |
parmezan starty | 0,5 szklanki |
Koperek suszony Prymat | 0,5 łyzeczki |
sezam | 0,5 łyzeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
ciasto francuskie | 1 opakowania |
łosoś | 200 gram |
parmezan starty | 0,5 szklanki |
Koperek suszony Prymat | 0,5 łyzeczki |
sezam | 0,5 łyzeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: