Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś pod mozarellową pierzynką

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 400 g
mozarella 125 g
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
Bazylia suszona Prymat do smaku
oregano do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś pod mozarellową pierzynką

Kroki postępowania

1
Filet z łososia doprawiamy pieprzem czarnym i białym.
Krok 1 - Łosoś pod mozarellową pierzynką foto
2
Na łososia kładziemy plastry mozarelli.
Krok 2 - Łosoś pod mozarellową pierzynką foto
3
Doprawiamy oregano i bazylią. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 minut.
Krok 3 - Łosoś pod mozarellową pierzynką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela427 25.04.2016 17:05
pyszna rybka
berys18 25.04.2016 08:03
dobra rybka
RenataZ-et 24.04.2016 10:04
super pomysł na łososia
bertpvd 24.04.2016 09:59
pyszna rybka
Edita 24.04.2016 09:01
pyszny łosos
gosia1988 23.04.2016 21:55
Smacznie wygląda
olkaaa 23.04.2016 21:41
chętnie spróbuję
fotoviderek 23.04.2016 19:14
Moje smaki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak