Składniki:
łosoś | 500 g |
koperek | 1 pęczek |
cebula | 1/2 |
cukier | |
roszponka | 100 g |
sos | |
śmietana | 120 ml |
cukier trzcinowy | 2 łyżeczki |
musztadra Dijon | 3 łyżeczki |
ocet winny | 3 łyżeczki |
łosoś | 500 g |
koperek | 1 pęczek |
cebula | 1/2 |
cukier | |
roszponka | 100 g |
sos | |
śmietana | 120 ml |
cukier trzcinowy | 2 łyżeczki |
musztadra Dijon | 3 łyżeczki |
ocet winny | 3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: