Letni obiad odsłona III

Letni obiad odsłona III

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki młode

    1 kg
  • koperek

    1 łyżka
  • jajko

    5 sztuk
  • szczypiorek usiekany

    2 łyżki
  • fasolka szaragowa

    500 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować, odcedzić, posypać koperkiem. Jajka smażymy na sadzone, posypujemy szczypiorem, jako surówkę- fasolka szparagowa. Do popicia maślanka- mój ulubiony obiad na upalne letnie dni. Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

sara1

27.05.2012 22:50
pyszny taki obiadek

Krzysztof18

29.10.2011 15:08
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat