Letni obiad odsłona I

Letni obiad odsłona I

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koperek świeży

    1 łyżka
  • jajko

    5 sztuk
  • szczypiorek usiekany

    2 łyżki
  • ogórki małosolne

    6 sztuk
  • maślanka

    1 litr
  • ziemniaki młode

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować, odcedzić, posypać koperkiem. Jajka smażymy na sadzone, posypujemy szczypiorem, jako surówkę- ogórki małosolne. Do popicia maślanka- mój ulubiony obiad na upalne letnie dni. Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Malinka

16.07.2012 19:39
Na upały w sam raz:)

Emilia21

27.03.2012 13:47
mmmm

Emilia21

27.03.2012 13:47
mmmm

goofy9

11.08.2011 10:57
najlepszy obiadek na upały

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat