Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Leczo

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 1 szt.
papryka 3 szt. (średnie)
cebula 2 szt.
kiełbasa śląska 2 średniej wielkości
pieczarki 10 szt.
sos słodko-kwaśny 1 słoiczek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Leczo

Wykonanie:
wszystkie składniki pokroić w kostkę.
podsmażyć cebulkę, dodać kiełbasę i chwilę smażyć aż się zarumieni.
Dodać cukinię i dusić pod przykryciem kilka minut,
następnie dodać paprykę, później pieczarki.
Doprawić do smaku, na koniec dodać sos słodko-kwaśny i chwilę razem poddusić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zdzisław 29.01.2015 15:46
dobre to leczo
Franciszek 29.01.2015 11:03
Dobre na obiadek
w mojej kuchni 29.01.2015 10:50
I MOŻNA SIE NAJEŚĆ
dodi 29.01.2015 10:44
pyszne danie
Ewelina1991 29.01.2015 09:11
uwielbiam leczo!!!
olkaaa 29.01.2015 07:20
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak