Składniki:
wywar warzywny | 2,5 litra |
kurki | 80 dag |
mąka | 3 czubate łyżki |
śmietana 30% | 200 ml |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa do potraw | |
cebula biała | 1 duża |
masło | 3-4 łyżki |
wywar warzywny | 2,5 litra |
kurki | 80 dag |
mąka | 3 czubate łyżki |
śmietana 30% | 200 ml |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa do potraw | |
cebula biała | 1 duża |
masło | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: