Składniki:
pierś z kurczaka | 2 szt |
ryż | 100 g |
olej | 1 łyżka |
cebula biała | 1 szt |
papryczka chili | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
kiełki sojowe | 200 g |
kapusta pekińska | 300 g |
sezam | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 300 ml |
sos sojowy | 7 łtżek |
pierś z kurczaka | 2 szt |
ryż | 100 g |
olej | 1 łyżka |
cebula biała | 1 szt |
papryczka chili | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
kiełki sojowe | 200 g |
kapusta pekińska | 300 g |
sezam | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 300 ml |
sos sojowy | 7 łtżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: