Kurczak do kebaba

Kurczak do kebaba

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • piersi z kurczaka

    2 szt
  • oliwa

  • curry, pieprz ziołowy

  • papryka czerwona

    1 szt. (chili)
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kurczak do kebaba

Kurczak, którego możemy dodać do kebaba, tortilli lub zjeść jako samodzielną potrawę np. z ryżem. Piersi kroimy na cienkie paski (kostkę). Przyprawy w dosyć dużej ilości mieszamy z oliwą. Kawałki kurczaka mieszamy z marynatą i smażymy na patelni. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (21)

babcia
babcia 16.03.2012 07:08
super
Iwona30 25.01.2012 16:52
wygl?da apetycznie :))
Edyta31 11.09.2011 21:45
bardzo dobre, polecam
edyta44 08.09.2011 17:48
pycha
Pacia 22.08.2011 10:06
dobre
edyta44 29.07.2011 10:29
dobre
pacpaw 01.07.2011 18:13
ekstra
monisia1977 14.11.2010 09:05
dobre
ada12302 10.11.2010 13:24
bardzo dobry
matii6 10.11.2010 11:01
pyszny jest taki kurczak

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat