Przepis i sposób przygotowania na: Kulebiaczki z kapustą i pieczarkami
Kroki postępowania
Ciasto rozwałkować na stolnicy na placek.
mąka pszenna | 1 kg |
mleko 3,2% | 500 ml |
drożdże | 50 g |
jajko | 4 szt |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
margaryna | 100 g |
pieczarki | 1 kg |
kapusta kiszona | 500 g |
cebula biała | 2 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: