Kruszon malinowy

Kruszon malinowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • maliny świeże

    2 szklanki
  • cukier

    3 łyżki
  • woda

    3 szklanki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kruszon malinowy

Maliny posypać cukrem i wstawić w chłodne miejsce. Po godzinie dodać połowe wina i dalej trzymać w chłodnym miejscu jeszcze przez godzinę. Wlać resztę wina oraz wode mineralną, wymieszać. Podawać w małych szklaneczkach.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

pioge7 20.02.2012 16:00
super
malaczarna23 13.12.2011 10:09
pyszniutkie
Kate131 27.07.2011 09:08
pycha
Barbara55 08.07.2011 18:32
super smaczne
Tomasz17 06.07.2011 22:25
lubie maliny
Tomasz17 06.07.2011 22:25
lubie maliny
annagebalska 18.06.2011 09:58
mniam
Magda60 12.06.2011 21:59
super
Magda60 12.06.2011 21:59
super
kielcok1 10.06.2011 16:25
na zdrowie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat