Składniki:
mąka | 300 g |
jajko | |
masło | 200 g |
sól | |
bazylia | |
żółtko jajek | |
Nadzienie: | |
rukola | 4 garście |
cebula | 0,5 sztuki |
szczypiorek | 3 łyżki |
szpinak | 200 g |
olej | |
sól | |
Czosnek suszony Prymat | |
pieprz | |
śmietana | 2 łyżeczki |
ser feta | 150 g |
mąka | 300 g |
jajko | |
masło | 200 g |
sól | |
bazylia | |
żółtko jajek | |
Nadzienie: | |
rukola | 4 garście |
cebula | 0,5 sztuki |
szczypiorek | 3 łyżki |
szpinak | 200 g |
olej | |
sól | |
Czosnek suszony Prymat | |
pieprz | |
śmietana | 2 łyżeczki |
ser feta | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: