Przepis i sposób przygotowania na: Kruche paszteciki z grzybami
Kroki postępowania
Grzyby oczyścić, opłukać, pokroić i udusić na tłuszczu z cebulą.
mąka pszenna | 30 dag |
masło | 4 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
smalec | 1 łyżeczka |
śmietana | 3 łyżki |
sól do smaku | |
jajko | 1 szt. |
Składniki nadzienia: | |
grzyby leśne | 50 dag |
cebula biała | 1 szt. |
bułka czerstwa | 2 szt. |
tłuszcz | 2 łyżki |
jajko | 2 szt. |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: