Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
szpinak mrożony
300 g -
cebula biała
1/2 szt -
czosnek
2 ząbki -
bulion warzywny
500 ml -
marchewka ugotowana
1 szt -
przyprawa uniwersalna
1 łyżeczka -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
sok z cytryny
1 łyżeczka
Przepis i sposób przygotowania Krem ze szpinaku
Kroki postępowania



Ściągamy z patelni.


Dodajemy bulion. Wstawiamy na kuchenkę do zagotowania.
Można udekorować paskiem z mleka lub śmietany.![]()
Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się