Krem szparagowy z krabami

Krem szparagowy z krabami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wywar rosołowy

    1 litr
  • Zielone szparagi

    1/2 kg
  • sól

  • pieprz

  • czosnek

    2 ząbki
  • paluszki krabowe

    4
  • śmietana

    odrobina
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotować wywar rosołowy z drobiu. Zmiksować szparagi i dodać do wywaru. Doprawić solą, pieprzem, wyciśniętym czosnkiem i zagotować. Doprawić śmietaną. Przygotować 4 miseczki do każdej z nich włożyć pokrojony paluszek krabowy. Zalać paluszki kremem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat