krem orzechowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko

    0.75 szklanki
  • masło

    1 kostka
  • cukier puder

    0.5 szklanka
  • orzechy włoskie

    2 mielone
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Orzechy zagotować z mlekiem, wystudzić i utrzeć z masłem lub margaryną i cukrem pudrem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gusia1000 24.09.2012 15:05
Zawsze dobry.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat