Przepis i sposób przygotowania na: Krem dyniowo-marchewkowy
Kroki postępowania
patelni. Dodajemy do wywaru. Dodajemy ocet, cukier, masło. Pieprzymy do smaku i solimy.
marchew | 2 sztuki |
dynia | 1/2 kg |
ziemniaki | 1 sztuka |
por | 1/2 sztuki |
seler naciowy | 3 liście |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
ocet jabłkowy | 1 łyżeczka |
cebula | 1 sztuka |
cukier | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
koperek | 1 pęczek |
udka z kaczki | 1 sztuka |
makaron kokardki | 1/4 paczki |
ser feta | 8 kostek |
sól do smaku | 1 łyżeczka |
pieprz | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: