Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem do tortu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółtko jajek 4 sztuki
cukier puder 25 dag
masło 25 dag
rum 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: krem do tortu

Żółtka utrzeć mikserem z cukrem pudrem. Osobno należy utrzeć miękkie masło. Następnie do masła należy dodawać powoli utarte żółtka. Całośćnależy wymieszać, a na koniec dodać rum.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 24.09.2012 15:27
Zgadzam się.
Rafał10 21.09.2012 18:44
z rumem pychota !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak