Krem czekoladowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtko jajek

    4
  • cukier

    6 dag
  • czekolada lub kakao

    10 dag
  • białko

  • Żelatyna wieprzowa Prymat

    1,5 dag
  • śmietana kremówka

    1/8 litra
  • wanilia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kakao rozetrzeć z uformowanymi żółtkami,połączyć z resztą produktów.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
anika711 27.08.2012 22:55
a bez surowego żółtka się nie da??

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat